Volg jouw energieverbruik online

Sinds dit jaar werken Leefmilieu Brussel en FIX samen met energieid.be, een handige online tool. Dankzij deze website kunnen scholen zelf hun energieverbruik in kaart brengen.

Wie zijn energieverbruik opvolgt, vermijdt verrassingen bij de eindafrekening. Een foute afstelling van de verwarming of een lek in de waterleiding jagen het verbruik immers de hoogte in. Vooral bij grootverbruikers zoals scholen kan een goede opvolging heel wat geld en milieuvoordelen opleveren. 

Via EnergieID is het mogelijk het energieverbruik van de school online bij te houden, te evalueren en te vergelijken met anderen. Bovendien is de site volledig gratis. Scholen die hun energieverbruik via EnergieID invoeren kunnen lid worden van de groep “FIX vzw”. Op die manier krijg je ondersteuning van vier energieadviseurs die jouw school advies geven om de energieprestaties te verbeteren. 

Dus hup, naar energieid.be, je registeren en maandelijks de gegevens invoeren. Wie weet vind je wel een klas of leerkracht bereid om er een project rond uit te werken? Jouw school en het milieu gaan er meteen op vooruit!

 

   

 

 

 

Overig nieuws

Memorandum FIX 2023

Memorandum: De tien werven van FIX - voor wat Brussel meer nodig heeft

Het Brusselse sociale renovatiebedrijf FIX leidt jaarlijks honderd langdurig werkzoekenden op via een tewerkstellingstraject.

Lees verder

Onze directeur in De Tijd

Een goede balans tussen werk en privé is voor FIX een sleutel tot gelukkige werknemers én leidinggevenden. Vertrouwen en verantwoordelijkheid geven is dan essentieel.

Lees verder

Hoe breng je doorstroom in kaart?

Een positieve en duurzame doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt is de bestaansreden van FIX en onze essentiële impact. Toch is het in kaart brengen van die impact geen sinecure.

Lees verder