YOUCA ACTION DAY 2021

Na een pauze door corona is er op donderdag 21 oktober opnieuw de YOUCA Action Day. FIX ontvangt ook 5 jongeren die zullen meehelpen in onze ploegen. 

De opbrengsten voor dit project gaan naar een groot project dat zich afspeelt in Brazilië, België én de Filipijnen van KIYO, een organisatie die inzet op het versterken van jongeren.
Met dit project wil KIYO jongeren ondersteunen om voor hun rechten op te komen. Jongeren mogen, of liever moeten, meer #impACT hebben in de maatschappij. 

 

Jongeren vinden de vacatures van FIX op de YOUCA JOBBANK via deze link: https://jobbank.youca.be/job/bouwvakster--ker-in-brusselse-scholen-1

  

Overig nieuws

Memorandum FIX 2023

Memorandum: De tien werven van FIX - voor wat Brussel meer nodig heeft

Het Brusselse sociale renovatiebedrijf FIX leidt jaarlijks honderd langdurig werkzoekenden op via een tewerkstellingstraject.

Lees verder

Onze directeur in De Tijd

Een goede balans tussen werk en privé is voor FIX een sleutel tot gelukkige werknemers én leidinggevenden. Vertrouwen en verantwoordelijkheid geven is dan essentieel.

Lees verder

Hoe breng je doorstroom in kaart?

Een positieve en duurzame doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt is de bestaansreden van FIX en onze essentiële impact. Toch is het in kaart brengen van die impact geen sinecure.

Lees verder